Invertase ENZIM Biotech
Invertāze ir ferments apgrieztā sīrupa (apgrieztā sīrupa, glikozes fruktozes sīrupa) pagatavošanai, sadalot saharozi šādās sastāvdaļās: monocukuros, glikozē un fruktozē.
Aktivitātes mērvienība sausai formai: 50000 u/g
Galvenās fermenta priekšrocības:
- Sadala saharozi glikozē un fruktozē.
- Saņemtais apgrieztais sīrups nav kristalizējies un neizgulsnējas.
- Viegli lietojams (vienkāršs apgrieztā sīrupa pagatavošanas tehnoloģiskais process).
Contact Information
E-mail: enzim@yahoo.com
Phones: +380989009003
Order web-site: https://enzim-biotech.com/
Web-site: https://enzim.ua/
Invertāze ir ferments apgrieztā sīrupa (apgrieztā sīrupa, glikozes fruktozes sīrupa) pagatavošanai, sadalot saharozi šādās sastāvdaļās: monocukuros, glikozē un fruktozē.
Aktivitātes mērvienība sausai formai: 50000 u/g
Galvenās fermenta priekšrocības:
- Sadala saharozi glikozē un fruktozē.
- Saņemtais apgrieztais sīrups nav kristalizējies un neizgulsnējas.
- Viegli lietojams (vienkāršs apgrieztā sīrupa pagatavošanas tehnoloģiskais process).
Contact Information
E-mail: enzim@yahoo.com
Phones: +380989009003
Order web-site: https://enzim-biotech.com/
Web-site: https://enzim.ua/
Views: 374
Advertisement added at: 30.11.2021 13:11:42